Jdi na obsah Jdi na menu

[Sledujte] Blíženec (2019) Filmy Online HD Kvalite

Blíženec (2019) HD Filmy Online CZ Henry Brogan je elitný nájomný zabijak, absolútny profesionál, ktorý bez pochybností vždy stopercentne odvedie zadanú prácu. Pri poslednej zákazke sa však k nemu dostali informácie, ktoré nemal vedieť, preto sa ho jeho zamestnávateľ s ťažkým srdcom rozhodne nechať zlikvidovať. Koho však poslať na zabijaka, ktorý je v tejto brandži najlepší zo všetkých? Ideálny by bol Henryho dvojník, o niečo mladší, odolnejší a odhodlanejší. V spoločnosti Gemini, vedenej technokratom Clayem Verisem už roky prebieha tajný projekt, ktorý práve túto možnosť ponúka. Henry sa prvýkrát bojí o svoj život. V pätách má rovnocenného protivníka, ktorý predpovedá jeho každý krok a každý úder vracia silnejším protiúderom.

Blíženec 2019

Blíženec (2019)

Title : Blíženec
Uvolnění : 2019-10-02
Hodnocení : 5.7/10 by 489 users
Runtime : 117 min.
Společnosti : Skydance Media
Země : China, United States of America
Jazyk : English, Türkçe
Žánr : Dráma, Akčný
Hrají : Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong, Linda Emond, Theodora Miranne
Obsah : Henry Brogan je elitný nájomný zabijak, absolútny profesionál, ktorý bez pochybností vždy stopercentne odvedie zadanú prácu. Pri poslednej zákazke sa však k nemu dostali informácie, ktoré nemal vedieť, preto sa ho jeho zamestnávateľ s ťažkým srdcom rozhodne nechať zlikvidovať. Koho však poslať na zabijaka, ktorý je v tejto brandži najlepší zo všetkých? Ideálny by bol Henryho dvojník, o niečo mladší, odolnejší a odhodlanejší. V spoločnosti Gemini, vedenej technokratom Clayem Verisem už roky prebieha tajný projekt, ktorý práve túto možnosť ponúka. Henry sa prvýkrát bojí o svoj život. V pätách má rovnocenného protivníka, ktorý predpovedá jeho každý krok a každý úder vracia silnejším protiúderom.

 

Sleduj Online

 

 

Stažení HD

 

 

 

 

 

Blíženec Official Teaser Trailer #1 2019

 

 

Sleduj Online

 

 

 

Stažení HD


Tag : Blíženec, Gemini Man, Sleduj Blíženec 2019 Filmy CZ Online, Blíženec 2019 Online Filmy CZ HD-720p Videa Kvalite, Blíženec 2019 Online Filmy, Kde stáhnout Blíženec 2019 Filmy CZ ? ?, Sleduj Blíženec Filmy CZ Online, Sleduj Blíženec Uplný Filmy Online, Sleduj Blíženec Filmy Online HD 1080p, Blíženec 2019 Film Online, Stažení Blíženec 2019, Blíženec 2019, clone, hitman

 

 

 

Blíženec 2019 HD Filmy Online CZ

Blíženec 2019 Celý Filmy CZ | Zadarma HD

Blíženec 2019 Film Online CZ

Blíženec 2019 Filmy Online HD Kvalite

Blíženec 2019 Online Zdarma | Filmy CZ Dabing

Blíženec 2019 Film Online Zdrama

Blíženec 2019 Filmy CZ-SK Dabing